West End Stockholm

West End Stockholm presenterar musikalen

All shook up!

Den 14 november 2019 kommer Broadwaymusikalen All shook up till Teater Bristol i Sundbyberg – en musikal sprängfylld med Elvis Presleys största hits.

All shook up är en humoristisk och svängig feelgood musikal i äkta 50-tals anda som du sent kommer att glömma.

Historien baseras på Shakespeares komedi Trettondagsafton och utspelas i en sömnig småstad i USA. Den unge rockkillen och rebellen Chad kommer till stan och vänder upp och ner på den, vilket inte uppskattas av alla och speciellt inte av stans borgmästare. Den unga tjejen Natalie jobbar som mekaniker i sin pappas garage. Hon är en drömmare och hennes liv tar en ny vändning när hon faller pladask för Chad. Tillsammans upptäcker de kärlekens magi och det härliga med äkta rock n’ roll.

På scen får du se en grym ensemble i briljanta sång- och dansnummer samt ett fantastiskt svängigt liveband som tar dig med på en rejäl nostalgitripp tillbaka till 50-talet.

Så plocka fram brylkrämen, på med skinnpajen eller den rosaprickiga rockabilly-klänningen och kom till Teater Bristol. Sjung med i Elvis odödliga låtar som Hound dog, Blue suede shoes, Burning love, Can´t help falling in love, That´s all right, Jailhouse rock och många fler.

Varmt välkommen!

West End Stockholm

Konstnärlig ledning

Regi / produktionsansvarig – Thomas Creutz

Koreograf / Sångcoach – Emanuel Bagge

Kördirigent- Jerry Adbo

Kapellmästare- Johan Mörk

Scenograf -Per Brandels

Producent – West End Stockholm

Biljetter släpps i augusti 2019