W.E.S Musical Choir Junior

Älskar du också musikal? Vill du också sjunga i kör?

Då finns här en fantastisk möjlighet för dig att tillsammans med andra sångglada ungdomar mötas i en nystartad kör med enbart musikallåtar på sin repertoar! 
Kören startar i februari 2018. Du som gillar att sjunga och att röra dig på scen är varmt välkommen att anmäla ditt intresse!

Du behöver inte ha någon körvana och behöver heller inte kunna läsa noter.

Denna kurs kan ses som något av en blandning mellan en barn-/ungdomskör och en musikalensemble. Självfallet kommer stort fokus ligga vid att sjunga, men vi kommer också arbeta med koreografiska samt dramatiska inslag. Vi kommer att sjunga musikalrepertoar och det finns stort utrymme får att sjunga solo-fraser, men vill du bara sjunga i grupp så är det absolut inget hinder! Vi kommer under denna kurs arbeta inför en mindre konsert där vi kan visa våra föräldrar och/eller vänner vad vi har arbetat med under terminen.

Körledare är Karl Sanner 

Karl Sanner är en musikalartist från Norrköping utbildad vid Balettakademien i Göteborg. Han har bland annat spelat Jonatan Lejonhjärta på Astrid Lindgrens Värld, gjort konserter med Norrköpings Symfoniorkester, spelat i musikalenWest Side Story och nu senast har vi kunnat se honom i Les Misérables där han medverkat i ensemblen samt varit Understudy för rollen Marius. Läs gärna mer om honom på hemsidan www.karlsanner.se

 

Anmälan till kursen gör du vi mail , Skriv ner kontaktuppgifter, vilken kurs du vill gå samt vilken ålder du har, så återkommer vi med en bekräftelse. Minsta antal för att en kurs ska genomföras är 7 elever

kurs@westendstockholm.se 

Har du frågor ringer du eller mailar. Telefonnumret är 070 576 91 04