West End Stockholm

Grundkurs i musikal – dans, sång och teater
Älskar du musikal i alla dess former är det här kursen för dig!

Drömmer du om att en dag själv stå där på scenen? Har du passerat åldern för att gå barn/ungdomskurserna på Kulturskolan och dylikt? Då har vi lösningen för dig!

West End Stockholm arrangerar nu en grundkurs i musikal för vuxna! Vi blandar alla åldrar från 18-65år – precis som man gör i en vanlig musikalproduktion. Det är aldrig för sent att följa sin passion eller våga prova något nytt! Anmäl dig redan idag!

Under kursens gång kommer vi att arbeta med olika scener och övningar där stort fokus ligger på att integrera skådespeleri i både dans och sång. Vi kommer även att ägna oss åt text- och karaktärsanalys, samt diskutera musikalens olika byggstenar. Kursen avslutas med ett mindre uppspel, där vi får chans att visa vad vi lärt oss.

Kursledare är: Adam Gardelin (Dramatiker, regissör m.m), Maja Stopp (Koreograf, musikalartist m.m) Johan Östlund (Musikalisk ledare, pianist m.m)

Anmälan till kursen gör du via mail, Skriv ner kontaktuppgifter, vilken kurs du vill gå, din ålder, samt vilken erfarenhet du har av musikal. Sen återkommer vi med en bekräftelse. Minsta antal för att en kurs ska genomföras är 6 deltagare.

 

Anmälan till kursen gör du via mail , Skriv ner kontaktuppgifter, vilken kurs du vill gå samt vilken ålder du har samt vilken erfarenhet du har? Så återkommer vi med en bekräftelse. Minsta antal för att en kurs ska genomföras är 6 elever

kurs@westendstockholm.se 

Har du frågor ringer du eller mailar. Telefonnumret är 070 576 91 04