W.E.S Musical Choir: Brinner du för musikal och körsång?

Då finns här en fantastisk möjlighet för dig att sjunga i en kör som bara sjunger musikallåtar.

Kören drivs av West End Stockholm och leds av musikern och körledaren Kalle Thunell. Under hösten 2024 arbetar vi med temat musikalfilm, med konsert preliminärt den 16 november.

Varje WES-konsert är unik – ibland följer en 8-mannaorkester med, ibland är det mer avskalat. Ibland uppträder vi i full kostym i en riktig musikaluppsättning med professionella artister – oavsett skala så siktar vi alltid på att göra något lite extra kul med konserterna, snarare än att ”stå rakt upp och ner och sjunga”. Självklart utifrån var och ens egna förmåga.

Kören kontaktas kontinuerligt av både interna och externa produktioner – sommaren 2024 bjöd på gästspel i Parkteatern (Gustav Vasa the Musical).

Vi kommer jobba med sceniskt uttryck i kombination med sångteknik för att hitta vårt eget uttryckssätt, både som kör och som enskilda individer. Vi älskar mångfald och därför är givetvis alla sångare precis lika välkomna att anmäla sig till kören, både yngre, äldre och allt däremellan.

Huvudsaken är att du tycker det är roligt och inspirerande att uttrycka dig genom sång och musik! Du behöver inte ha sjungit i kör förut och du behöver inte kunna läsa noter.

Däremot behöver du kunna lära dig dina stämmor, hålla ton och lyssna in musiken så att du anpassar din röst till övriga körsångare. Vi repeterar på tisdagar kl.18.30-21.00 i Åkeshov.

Du är välkommen att ansöka genom att skicka in en kort film (max 3 minuter) där du sjunger valfri sång ur musikalvärlden (en vers och en refräng räcker), antingen a cappella eller med komp/inspelad bakgrund, samt en kort presentation av dig själv och din sångarbakgrund. Skicka till kurs@westendstockholm.se .Vi återkommer därefter så snart vi kan med praktisk information om kören!

Varmt välkommen att anmäla dig!   kurs@westendstockholm.se  //  Kalle Thunell med West End Stockholm Crew