Grundkurs i musikal – dans, sång och teater
Älskar du musikal i alla dess former är det här kursen för dig!

Drömmer du om att en dag själv stå där på scenen? Har du passerat åldern för att gå barn/ungdomskurserna på Kulturskolan och dylikt? Då har vi lösningen för dig!

West End Stockholm arrangerar nu en grundkurs i musikal för vuxna! Vi blandar alla åldrar från 18-65år – precis som man gör i en vanlig musikalproduktion. Det är aldrig för sent att följa sin passion eller våga prova något nytt! Anmäl dig redan idag!

Under kursens gång kommer vi att arbeta med olika scener och övningar där stort fokus ligger på att integrera skådespeleri i både dans och sång. Vi kommer även att ägna oss åt text- och karaktärsanalys, samt diskutera musikalens olika byggstenar. Kursen avslutas med ett mindre uppspel, där vi får chans att visa vad vi lärt oss.

Anmälan till kursen gör du via mail , Skriv ner kontaktuppgifter, vilken kurs du vill gå samt vilken ålder du har samt vilken erfarenhet du har? Så återkommer vi med en bekräftelse. Minsta antal för att en kurs ska genomföras är 12 elever

Anmäl dig till kurs@westendstockholm.se 
Pris 2900 kr / 120 min / 14 tillfällen
Du behöver inte ha någon vana eller erfarenhet inom musikal!

Karen Bernardino

Karen har haft ledande roller i diverse musikaler runt om i Skandinavien för att inte tala om huvudrollen i Miss Saigon. Hon har varit semifinalist på norska Idol och turnerat med Brolle i showen Elvis, Cash, The Killer & Me. Just nu jobbar Karen som sångcoach för körer och privat samt med PT-kunder under konceptet Joy in Motion STHLM.

Henry Alarcon

Henry har utöver sina roller i musikaler som West Side Story även koreograferat och regisserat en rad musikaler för skolungdomar upp till gymnasieålder, senast musikalen Legally Blonde. Han skräddarsyr föreställningar och undervisar i sitt företag Pro Form Productions. Just nu jobbar Henry med 2 hyllningsföreställningar, en till Avicii och en till Britney Spears med fokus på psykisk ohälsa utöver musikalen Hairspray som han koreograferar.