”HAZEL – An Extravagant Musical” är berättelsen om relationen mellan Henry – en extravagant, impulsiv och egocentrisk låtskrivare och Hazel – en förnuftig, smart och jordnära bokmal. Deras förhållande sätts på prov när Henry ges sitt livs möjlighet: att få delta i låtskrivar-camp på det glamorösa lyxhotellet ”The Rosewood London”. 


För hur skulle Henry någonsin kunna tacka nej till denna möjlighet? Denna chans ges bara en gång i livet. 

Hazel, hans livs kärlek, håller däremot inte riktigt med om att det är en lika bra idé. Hazel är mitt i slutspurten på sina studier, föredrar den lugna och stabila vardagen, och vill bara att deras liv tillsammans ska kunna landa. Hon är förnuftig, men är kanske lite för snäll för att berätta om sin oro över Henrys impulsiva och äventyrliga beteende. Och när egentligen är det hennes tur att få ta ut svängarna utifrån vad hon vill med livet? 


”HAZEL – An Extravagant Musical” berättar om dessa två karaktärers känslor, hur de hanterar sin situation och dåliga kommunikation, och från två olika perspektiv berättar om ett onekligen problematiskt förhållande. 


Medverkande: 


Hazel – Frida Jokinen

Henry – Teodor Wennö

Zoey – Mikaela Carlson

Erin – Moa Alerås

Amber The Narrator/Taylor – Emma Pucek 

Ensemble – Elin Hägglöv 

Ensemble – Elin Lycke

Ensemble – Elina Holewa Chrona 

Ensemble – Elsa Egnell 

Ensemble – Kim Bärzén 

Manus, musik, & regi – Henrik Langemyr 

Koreografi – Carin Juborg 

Produktionsansvar – Thomas Creutz 

Teknikansvar – Mikael Hansson

Producent – West End Stockholm

Samarbete med MedborgarskolanFöreställningen är ca 2 tim lång inkl paus och spelas på Ö2scenkonst Södermalm, Götgatan 73
Föreställningen spelas på ENGELSKA

Varmt välkomna!

Biljetter bokar du här: https://nortic.se/ticket/event/52978