W.E.S Musical Choir: Brinner du för musikal och körsång?

Då finns här en fantastisk möjlighet för dig att sjunga i en kör som bara sjunger musikallåtar.

Kören drivs av West End Stockholm och leds av musikern och körledaren Jerry Adbo. Under hösten 2023 och en del in på nästa år kommer kören arbeta med musik av Boublil & Schönberg! Les Miserable, Miss Saigon , Martin Guerre!

Vi kommer jobba med sceniskt uttryck i kombination med sångteknik för att hitta vårt eget uttryckssätt, både som kör och som enskilda individer. Vi älskar mångfald och därför är givetvis alla sångare precis lika välkomna att anmäla sig till kören, både yngre, äldre och allt däremellan.

Huvudsaken är att du tycker det är roligt och inspirerande att uttrycka dig genom sång och musik! Du behöver inte ha sjungit i kör förut och du behöver inte kunna läsa noter.

Däremot behöver du kunna lära dig dina stämmor, hålla ton och lyssna in musiken så att du anpassar din röst till övriga körsångare. Vi repeterar på tisdagar kl.18.30-21.00 i Alvik och siktar på att ha minst 1-3 föreställning i Jan/Feb!

Detta innebär att vi alltid kommer ha ett tydligt mål att jobba mot.
Du är välkommen att ansöka genom att skicka in en kort film (max 3 minuter) där du sjunger valfri sång ur musikalvärlden (en vers och en refräng räcker), antingen a cappella eller med komp/inspelad bakgrund, samt en kort presentation av dig själv och din sångarbakgrund. Skicka till kurs@westendstockholm.se .Vi återkommer därefter så snart vi kan med praktisk information om kören!

Varmt välkommen att anmäla dig!   kurs@westendstockholm.se  //  Jerry Adbo med West End Stockholm Crew