W.E.S Musical Choir Brinner du för musikal och körsång?

Då finns här en fantastisk möjlighet för dig att sjunga i en kör som bara sjunger musikallåtar.

Kören drivs av West End Stockholm och leds av sångpedagogen och körledaren Frida Andreasson samt musikern och körledaren Jerry Adbo. Under våren 2023 kommer kören medverka i en större produktion då vi sätter upp musikalen ”We Will Rock You” med musik av Queen.

Körens verksamhet under året fokuserar helt och hållet på den. Kören kommer medverka med sång och koreografi på scen tillsammans med solister och live-band. Om du gillar att sjunga och uttrycka dig på scen så är detta kören för dig!

Vi kommer jobba med sceniskt uttryck i kombination med sångteknik för att hitta vårt eget uttryckssätt, både som kör och som enskilda individer. Vi älskar mångfald och därför är givetvis alla sångare precis lika välkomna att anmäla sig till kören, både yngre, äldre och allt däremellan.

Huvudsaken är att du tycker det är roligt och inspirerande att uttrycka dig genom sång och musik! Du behöver inte ha sjungit i kör förut och du behöver inte kunna läsa noter.

Däremot behöver du kunna lära dig dina stämmor, hålla ton och lyssna in musiken så att du anpassar din röst till övriga körsångare. Vi repeterar på tisdagar kl.18.30-20.30 i West End Stockholms lokaler i Hässelby och siktar på att ha minst en musikalkonsert eller produktion per läsår.

Detta innebär att vi alltid kommer ha ett tydligt mål att jobba mot. Om du vill vara med, skicka ett mail till kurs@westendstockholm.se Vi återkommer därefter så snart vi kan med praktisk information om kören och kommer då även kalla dig till en kort, enklare provsjungning, antingen digitalt eller på plats. Varmt välkommen att anmäla dig!   kurs@westendstockholm.se  // Frida Andrèasson och Jerry Adbo